Izvor: HotSport.rs, 13.Avg.2023, 23:01

NOĆ KAD JE ZVEZDA MENJALA ČITAVE ŽIVOTE: Tačno četiri godine od: „Pusti šefe a ću“ i noći koja je Borjana učinila besmrtnim! (VIDEO)

Antalogijski meč, otprilike u ovo vreme se i završio. Pre sada već četiri godine desio se verovatno i najteži meč za gledanje svih navijača Crvene zvezde u ovom veku, jer su crveno-beli nakon tri sata fudbala uspeli da nakon penal serije eliminišu Kopenhagen. Boaći i Ndoj su postigli po gol, nakon sličnih akcija u prvom ... Read more
The post NOĆ KAD JE ZVEZDA MENJALA ČITAVE ŽIVOTE: Tačno četiri godine od: „Pusti šefe a ću“ i noći koja je Borjana učinila besmrtnim! (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.