NJENA POZADINA U PRVOM PLANU: Snežana Borjan objavila sliku s odmora - GRME MREŽE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 21:01

NJENA POZADINA U PRVOM PLANU: Snežana Borjan objavila sliku s odmora - GRME MREŽE! (FOTO)

Supruga golmana Crvene zvezde zapalila Instagram.

Od kada se pojavila na javnoj sceni, Snežana Borjan važi za jednu od najatraktivnijih i najbolje obučenih dama sa naših prostora. Besprekoran izgled i nepogrešiv modni ukus njen su zaštitni znak, a svojom pojavom i objavama na društvenim mrežama ona nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Real značajno zaostaje za Atletiko, pa mu je svaki meč, pa i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << večerašnji (21.00) izuzetno bitan. Kvota na dvojku je 1,55, a na kombinazziju 2&3+ 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Alaves - Real Madrid.

Svaki novi post na njenom Instagramu napravi opštu pometnju na popularnoj društvenoj mreži, a gospođa Borjan gotovo svakodnevno pratioce obraduje novim fotkama. Posle odmora na vrelim Maldivima, Snežana trenutno uživa na Zlatiboru. Slikom kojom je obradovala armiju svojih pratilaca pokazala je da ski odelu izgleda podjednako dobro kao u najelegantnijoj haljini ili kupaćem kostimu. Koliko se njena objava dopala svima koji prate život supruge golmana Crvene zvezde, najbolje svedoči veliki broj lajkova i komentara.

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.