Izvor: HotSport.rs, 28.Jan.2016, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJEGOVA LJUBAV JAČA OD MILIONA: Zvezdaši mogu da odahnu, Grof ostaje najkraće do leta

Trener fudbalera Crvene zvezde, Miodrag Božović, odoleva ponudama jer želi da završi započeti posao.


Iako živimo u materijalnom svetu, ponekad se dogodi neka priča koja nas podseti da fudbal u sebi nosi ipak mnogo više od zelenih novčanica u džepovima vlasnika klubova.
Jedan takav primer dolazi nam upravo iz Beograda.
Trener Miodrag Božović je sa Crvenom zvezdom napravio pravo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << malo čudo. Ekipa igra prelep fudbal, spada među najefikasnije u Evropi, tim deluje kompaktno, uigrano, a pojačanja tek dolaze.
Da takav rezultat ne može proći nezapaženo, govori i podatak da je Božović dobio višemilionsku ponudu iz Rusije, tačnije iz Rostova.
Ipak, u skladu sa nadimkom, Grof ostaje veran klubu na čiju je klupu seo posle godina i godina provlačenja kroz kandidate, pri svakoj promeni trenera.
– Božović neće menjati stav, želi da završi započeti posao, izjavio je za “Novosti” Blaža Raosavljević, sprotski direktor Crvene zvezde.
– Takođe, razgovarano je i o produžetku ugovora, postoji obostrana zainteresovanost, ali još ništa nije dogovoreno.
Zvezdi predstoji da u prolećnom delu sezone sačuva prednost stečenu jesenas, potvrdi titulu u plej-ofu, a zatim počne sa pripremama za kvalifikacije za Ligu šampiona.
Koja, uzgred, ukoliko crveno-beli nastave da rade planski, ne izgleda toliko nedostižno.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.