NIŠTA OD ZVEZDE: Vranješ potpisao za Elazigspor

Izvor: Kurir, 21.Jan.2014, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA OD ZVEZDE: Vranješ potpisao za Elazigspor

Napadač je, pre potpisa za turski tim igrao za rusku Alanju, Krasnodar, Šerif, Napredak, Crvenu zvezdu i Borac iz Banja Luke

Ognjen Vranješ, koji se povezivao sa prelaskom u redove Crvene zvezde, novi je fudbaler turskog prvoligaša Elazigspora.

Vranješ je nakon teške povrede nekoliko meseci bio bez kluba, a odlazak u turski klub povećao je šanse fudbaleru da se nađe >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na spisku selektora Safeta Sušića za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

Vranješ je, pre potpisa za Elazigspor, igrao za rusku Alanju, Krasnodar, Šerif, Napredak, Crvenu zvezdu i Borac iz Banja Luke, a detalji dogovora sa turskim timom još uvek nisu poznati.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NIŠTA OD ZVEZDE: Vranješ potpisao za Elazigspor

Izvor: Dzungla.org, 21.Jan.2014

Napadač je, pre potpisa za turski tim igrao za rusku Alanju, Krasnodar, Šerif, Napredak, Crvenu zvezdu i Borac iz Banja Luke OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.