NIJE SAMO SPAJIĆ: Zvezda dovodi još jednog reprezentativca Srbije, igrao je u Kataru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2022, 10:49

NIJE SAMO SPAJIĆ: Zvezda dovodi još jednog reprezentativca Srbije, igrao je u Kataru (FOTO)

Obeštećenje 2.500.000 evra.

Žestoko je odjeknula vest da je  Crvena zvezda blizu velikom pojačanju u vidu Uroša Spajića, a izgleda da on neće biti jedini reprezentativac koji bi mogao da stigne u redove srpskog šampiona!

Osim njega, na meti ceveno-belih je i reprezentativac Nemanja Maksimović koji je nastupao na Mundijalu u Kataru. Kako prenosi "Mozzart Sport" fudbaler Hetafea >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << blizu je prelaska u redove srpskog šampiona.

Na Marakani će kao osnovni adut u u pregovorima sa svim potencijalnim pojačanjima pokušati da iskoriste upravo Ligu šampiona, koja predstavlja poseban motiv za svakog igrača.Prvi kontakti njegovim klubom, ali i samim igračem su već uspostavljeni saznaje Mozzart sport.

Srpskom vezisti ugovor sa Hetafeom ističe u julu 2024. godine, a prema nezvaničnim informacijama španski klub bi na osnovu obeštećenja od ovog posla mogao da inkasira oko 2.500.000 evra.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Pogledajte kako izgleda Olga Kalenčug, novinarka ukrajinoskog Šahtjora
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.