NIJE SAMO MIROTIĆ: I ovog košarkaša žele Zvezda i Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 19:06

NIJE SAMO MIROTIĆ: I ovog košarkaša žele Zvezda i Partizan

Odličan igrač.

Ako postoje dva kluba za koje se može reći da su u ratu, to su svakako KK Partizan i KK Crvena zvezda.

Oba tima igraju u Evroligi, ali jure igrače sa kojima bi napali F4, jer su se postavili tako da je sve ispod toga neuspeh.

Naravno, u mnogim situacijama im se poklapaju želje. Nikolu Mirotića žele oba tima, ali on će verobvatno u Olimpijakos,
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ipak, sada u prvi plan izbija jedan novi igrač. To je Derik Vilijams, prošle godine najveća zvezda Panatinaikosa, kojeg nije želeo da zadrži novi trener Ataman i sada traži "uhlebljenje".

Tako se pojavila priča da ga žele i Večiti. Sada ćemo videti da li će zavfršiti u Beogradu, a ako se to desi da li će nositi crveno ili crno beli dres.

@kkcrvenazvezda and @PartizanBC are considering bringing in Derrick Williams, who has ended his contract with Panathinaikos and is now a free agent. #kkcz #kkp #euroleauge #paobc #sources

— Hoops Insider (@NewSwishReport) July 3, 2023

Derik Vilijams je izabran kao 2. pik na NBA draftu 2011. godine od strane Minesota Timbervulvsa, a kasnije je igrao još za Sakramento Kingse, Njujork Nikse, Majami Hit, potom je igrao i u Kini, dok je 2018. stigao u Bajern iz Minhena, gde ga je trenirao Dejan Radonjić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.