NIJE NA PRODAJU: Poznato zašto je Zvezda odbila 10 miliona za Bukarija

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 12:24

NIJE NA PRODAJU: Poznato zašto je Zvezda odbila 10 miliona za Bukarija

Crveno-beli nisu dozvolili reprezentativcu Gane da napusti Marakanu.

Krilni fudbaler Crvene zvezde Osman Bukari ostaće na Marakani, pošto su crveno-beli odbili ponudu od 10 miliona evra, koju je LA Galaksi poslao za reprezentativca Gane.

- Bukari definitivno ostaje na Marakani. To je naša konačna odluka. Deset miliona evra jeste velika ponuda, ali titula u maju mesecu nema cenu. Ovde se ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radi o tome da li ćemo nekada u budućnosti dobiti ovakvu ponudu ili manju za Bukarija, ovde je prelomno to, da nam je on neophodan za osvajanje šampionske titule i da nas posle toga samo plej-of deli od novog ciklusa Lige šampiona koja od septembra kreće u novom formatu sa uvećanim bonusima - navode iz Crvene zvezde.

- Bukari je igrač koji pravi ogromnu razliku na terenu i ne želimo da u sezonu uđemo oslabljeni. Rekli smo da iz kluba ne može da ide nijedan igrač čiji odlazak ugrožava titulu - saopšteno je iz Crvene zvezde.

Bukari (25) je član Crvene zvezde od 2022. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.