NIJE BILO LAKO: Radonjić došao do prve pobede na klupi Bahčešehira

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 20:41

NIJE BILO LAKO: Radonjić došao do prve pobede na klupi Bahčešehira

Upisao se bivši strateg Crvene zvezde.

Crnogorski trener Dejan Radonjić ostvario je prvu pobedu na klupi Bahčešehira.

Oni su na svom parketu bili bolji od Merkezefendija 86:79 u okviru 15. kola turskog šampionata.

Bila je ovo prva pobeda Dejana Radonjića na klupi Bahčešehira budući da je u prošloj rundi njegov tim bio poražen od Tofaša.

Ekipu crnogorskog stručnjaka je do pobede predvodio Džeri Butsijele sa 19 poena i 11 skokova. Mozes Rajt je ubacio 22 poena u dresu Merkezefendija, imao je i 10 skokova, Mejson je imao 21.

Bahčešehir je trenutno na petoj poziciji sa skorom 7:8.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Asvel smenio Poceka – novi trener debituje protiv Zvezde

Izvor: B92, 06.Jan.2024, 12:11

Francuski Asvel objavio je da se rastao sa italijanskim trenerom Đanmarkom Pocekom...Umesto njega, na mesto šefa struke postavljen je Pjerik Pupe, koji na dužnost stupa u subotu...U prvom profesionalnom angažmanu, pomagaće mu Džozef Gomis i Karim Atamna...Pupe će debi na klupi ostvariti u utorak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.