NI TEDIĆ, NI SILVA: Ovo je prvo letnje POJAČANJE Crvene zvezde (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2020, 08:50

NI TEDIĆ, NI SILVA: Ovo je prvo letnje POJAČANJE Crvene zvezde (VIDEO)

Uspostavljen kontakti.

Iako ova sezone nije završena, u Crvenoj zvezdi se uveliko priča o predstojećem prelaznom roku. Najpre se pričalo o Portugalcu Andersonu Silvi iz Famalikaa, zatim o talentovanom Slobodanu Tediću, ali će prvo pojačanje crveno-belih po svemu sudeći biti iz naše Superlige. Prvi kontakti uspostavljeni juče na Marakani.

Kako sazanje Mozzart Sport, reč je Mihajlu Banjcu iz Inđije. Talentovani vezista je ove sezone odličnim igrama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skrenuo pažnju na sebe što nije promaklo treneru crveno-belih Dejanu Stankoviću. Talentovani fudbaler ima tek 21. godinu, bolje se služi levom nogom, a zanimljivo je da je njegov otac Bojan svojevremeno branio boje francuskog lila.

Mihajlu Banjacu ugovor ističe za šest meseci, pa Crvena zvezda može da ga dobije po pristupačnoj ceni. Iako bi već u junu mogao da se obaveže na vernost Beograđanima, a potom bez obeštećenja u decembru i zvanično postane član crveno-bele porodice, Banjac želi da se oduži matičnom klubu. Takođe, i uprava Crvene zvezde želi da napravio džentlmenski sporazum sa timom iz Srema i plati obeštećenje. Upravo je o tome bilo reči na sastanku dva kluba, održanom u sredu popodne na najvećem srpskom stadionu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.