Izvor: HotSport.rs, 20.Nov.2016, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATAN PREOKRET SAMPDORIJE: Đenovljani uspeli skoro nemoguće! (VIDEO)

Fudbaleri Sampdorije savladali su Sasuolo sa 3:2, iako je rezultat u 84. minutu glasio 0:2.
Ekipa iz Đenove uspela je da učini praktično nemoguće, i da, od 0:2 šest minuta pre kraja susreta, stigne do potpunog preokreta i vredna tri boda!
A na poluvremenu niko nije slutio tako nešto, pošto je završeno bez golova. Prvi gol postignut je tek u 64. minutu, i to preko Rikija, da bi Ragusa u 74. duplirao pretnost Sasuola i doveo ekipu koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Crvenu zvezdu izbacila iz Lige Evrope na korak do pobede.
A onda se Sampa razgoropadila…
Prvo je Kvaljarela u 84. smanjio na 2:1, da bi Murijel već u sledećem napadu svog tima poravnao na 2:2. a potom u prvom minutu sudijske nadoknade iz penala doneo Đenovljanima pobedu vrednu 9. mesta na tabeli sa 18 bodova.
Sasuolo je 16. sa pet bodova manje.
(Youtube/ALXrecords2)
 
The post NEVEROVATAN PREOKRET SAMPDORIJE: Đenovljani uspeli skoro nemoguće! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ludnica u Đenovi: Od 0:2 do 3:2 za sedam minuta!

Izvor: Mondo, 20.Nov.2016

Sasuolo do 84. minuta vodio protiv Sampdorije u Đenovi, a onda......se desio veliki preokret!..Sampdorija je u samo sedam minuta postigla tri gola i stigla do pobjede 3:2, dok Sasuolo nastavlja da broji poraze. Ovo je četvrti u nizu..."Nula" na poluvremenu nedjeljnog matinea u Seriji A, a onda u nastavku...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.