NEŠTO SASVIM NOVO: Zvezda pustila u onlajn prodaju premijum sezonske karte za Ligu šampiona i domaće prvenstvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 12:45

NEŠTO SASVIM NOVO: Zvezda pustila u onlajn prodaju premijum sezonske karte za Ligu šampiona i domaće prvenstvo

Crveno-beli žele pune tribine u narednoj sezoni.

Fudbalski klub Crvena zvezda vredno radi na pripremama za novu sezonu u kojoj će, kao što je već odavno poznato, biti učesnik grupne faze Lige šampiona.

Prvotimci su nagradili navijače direktnim plasmanom, a sada je red došao na navijače, kojima je u onlajn ponudi PREMIJUM sezonska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << karta za sve utakmice koje će crveno-beli odigrati na stadionu “Rajko Mitić” u sezoni 2023/2024.

Dobro je poznato da Crvena zvezda ima pristalice širom Evrope i sveta i odziv navijača trebalo bi da bude odličan, ali su se ljudi iz Ljutice Bogdana pobrinuli da osim povoljnih cena PREMIJUM sezonskih karata navijače nagrade i sa uračunatih 1.000 dinara popusta, prilikom onlajn kupovine.

PREMIJUM sezonske karte će važiti za utakmice koje će se igrati na Marakani u sezoni 2023/24 u sva tri takmičenja - Ligi šampiona, prvenstvu i Кupu Srbije. PREMIJUM sezonske karte mogu da se kupe na OVOM LINКU.

Vlasnici sezonskih karata iz prethodne sezone, moći da obnove svoje PREMIJUM sezonske ulaznice po neverovatno niskim cenama, a jedini uslov je produžetak članarine.

Кako bi tribine stadiona “Rajko Mitić” bile ispunjene do poslednjeg mesta, PREMIJUM sezonske ulaznice su dostupne i svima onima koji su doneli odluku da u narednoj sezoni budu velika podrška crveno-belima sa severne, zapadne i istočne tribine.

Takođe, Crvena zvezda radi na unapređenju infrastrukture, postavljanju nove travnate podloge, zameni stolica, kao i novom šanku na severnoj tribini, a kako bi unapredili ugođaj svih navijača na stadionu, ali i da crveno-bele očekuju sigurna tri evropska duela protiv atraktivnih protivnika i više je nego jasno da će se tražiti karta više.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.