NEMA VEZE ŠTO IGRA ZA AUSTRALIJU: Degenek poslao moćnu poruku Novaku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2022, 19:52

NEMA VEZE ŠTO IGRA ZA AUSTRALIJU: Degenek poslao moćnu poruku Novaku (FOTO)

Fudbaler Crvene zvezde stao na stranu najbpoljeg tenisera sveta.

Ne stišava se potuni haos oko Novaka Đokovića i situacije u kojoj se našao prilikom dolaska u Australiju. Prvi reket sveta dobio je medicinsko izuzeće sa kojim može da učestvuje na turniru bez obzira što nije vakcinisan, ali je pfoblem nastao prilikom pokušaja ulaska u Australiju na aerodromu.

Navodno je pogrešno podneta viza ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uzimajući u obzir medicinsko izuzeće i zbog toga je Đoković već nekoliko sati na aerodromu bez naznaka kada bi cela situacije mogla biti rešena. Podršku srpskom teniseru zbog situacije u kojoj se našao, dao je putem društvenih mreža igrač Crvene zvezde i reprezentativac Australije u fudbalu Miloš Degenek okačivši instagram stori.

- On je jedan jedini, zauvek najbolji. Ne možete ga zaustaviti - napisao je Degenek.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.