NEMA ŠALE SA BAHAROM: Posle Borjana, još jedan MILJENIK Delija napušta Zvezdu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 10:17

NEMA ŠALE SA BAHAROM: Posle Borjana, još jedan MILJENIK Delija napušta Zvezdu (FOTO)

Nije zadovoljan njegovim partijama.

Gabonski fudbaler Gelor Kanga na izlaznim vratima je Crvene zvezde.

Trener ekipe Barak Bahar ne bi imao ništa protiv da vezni fudbaler napusti Marakanu, a u slučaju da ostane deo crveno-belih imaće znatno manju minutažu nego lani.

Izraelac nije bio zadovoljan izdanjima Kange na pripremama, o čemu dovoljno govori to što ga je ostavio na klupi u meču sa Nefčijem. Kako saznaje Sportski žurnal, u slučaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odlaska Gabonca očekuje se ekspesna zamena na poziciji veznog fudbalera.

Bahar je napravio značajnu rekonstrukciju u timu sa Marakane, klub su u prethodnom periodu napustili starosedeoci - Milan Borjan i Marko Gobeljić, očekuje se da se minutaža redukuju Aleksandru Kataiju, a nakon njih bi i Kanga mogao da se oprosti od crveno-belog dresa.

Afrikanac je u Crvenoj zvezdi u prvom mandatu igrao od leta 2016. do kraja 2017. godine, posle čega je otišao u Spartu iz Praga.

Na Marakanu se vratio 2020. godine.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.