NEMA PREDAJE: Ivanović veruje u TOP 8!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2023, 23:03

"NEMA PREDAJE": Ivanović veruje u TOP 8!

Sve je moguće...

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Bajerna iz Minhena u 26. kolu Evrolige i praktično izgubili sve šanse za plasman u Top 8. Nakon poraza se oglasio i strateg crveno-belih Duško Ivanović koji je bio izuzetno kratak.

Ovo je samo pokazatelj da svaka košarkaška utakmica traje 40 minuta – kratak je bio Ivanović.

Crnogorski stručnjak još uvek veruje da Zvezda može do Top 8 iako je trenutno 13. na tabeli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa skorom 11-15.

- Nade nisu ugašene, Zvezda se neće predati, ja se nikad ne predajem. Ova ekipa se ne predaje do zadnjeg momenta, ako dođe do toga da nemamo šanse i tad ćemo se boriti. Najviše zbog ove publike što je ovde i što nas svuda prati. To je motiv da budemo tužni zbog naših navijača - nada se Ivanović.

Večeras je u Evroligi debitovao Fakundo Kampaco. Utisak je da je Argentinac "sagoreo" u velikoj želji.

- Pokušao je da igra, da se bori. On je bio sa reprezentacijom, možda mu je to bio problem, što on nije igrao bolje. On je veoma važan za nas i igrao je dobro -  smatra Zvezdin trener.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Pamela Rajf, fitnes instruktorka koja radi za FK Paderborn
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ivanović: Nade za top 8 nisu ugašene, Zvezda se ne predaje

Izvor: RTS, 02.Mar.2023

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da će "crveno-beli" nastaviti da se bore za plasman u plej-of Evrolige. . Crvena zvezda je poražena u Minhenu od ekipe Bajerna 87:80 u 26. kolu Evrolige..."Nade za top 8nisu ugašene, Zvezda se neće predati,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.