NEKADAŠNJI NAPADAČ CRVENE ZVEZDE JE NOĆNA MORA ZA GOLMANE U RUSIJI: Rubin ubedljiv protiv Arsenala!

Izvor: HotSport.rs, 30.Jul.2021, 21:16

NEKADAŠNJI NAPADAČ CRVENE ZVEZDE JE NOĆNA MORA ZA GOLMANE U RUSIJI: Rubin ubedljiv protiv Arsenala!

Odličan start sezone! Ekipa Arsenala iz Tule je na svom stadionu ugostila Rubin iz Kazanja. Gosti su odigrali sjajnu partiju i uspeli su da opravdaju ulogu favorita. Utakmica 2. kola Premijer lige Rusije je završena rezultatom 0:3. Tim iz Kazanja se sada nalazi na prvoj poziciji u nacionalnom šampionatu. Rubin je u prethodnom kolu na […]
The post NEKADAŠNJI NAPADAČ CRVENE ZVEZDE JE NOĆNA MORA ZA GOLMANE U RUSIJI: Rubin ubedljiv protiv Arsenala! appeared first on HotSport.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

NAVIJAČI MU OVO NEĆE OPROSTITI! NEVEROVATNA GREŠKA GOLMANA: Nosi zaštitnu kacigu kao Čeh, a želeo je da glumi Ronaldinja! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Jul.2021

Čuvar mreže Slavije iz Praga se obrukao! Teplice su na svom stadionu pred skoro 8 000 navijača ugostile Slaviju iz Praga. Gosti su uspeli da opravdaju ulogu favorita i meč 2. kola Prve lige Češke Republike je završen rezultatom 1:3. Bez obzira na siguran trijimf aktuelnog šampiona Češke, meč...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.