NE BIH DA GOVORIM O SVEMU, ALI... Baharov pomoćnik pričao o danima u Crvenoj zvezdi u šiframa

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Dec.2023, 15:12

NE BIH DA GOVORIM O SVEMU, ALI... Baharov pomoćnik pričao o danima u Crvenoj zvezdi u šiframa

Gaj Carfati brzo je našao novi posao.

Dojučerašnji pomoćni trener Baraka Bahara u Crvenoj zvezdi, Gaj Carfati, preuzeo je Makabi iz Natanje.

Na debiju je zabeležio pobedu 1:0 protiv Ašdoda, a posle meča je pričao i o danima u Crvenoj zvezdi.

- Nedostaje mi Barak Bahar. Poželeo mi je sreću pred debi na klupi Netanje i uputio reći ohrabrenja. On je veliki profesionalac. Što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se tiče Beograda, mogu samo da kažem da se naš fudbal nedovoljno ceni, u pogledu igrača, trenera, stadiona i publike. Smatram da zaslužujemo više. Ovde ima mnogo ljudi koji vrlo dobro poznaju fudbal – istakao je Carfati.

Ipak, nije želeo da dublje zalazi u priču o Crvenoj zvezdi.

- Pričati o iskustvima je u redu, ali sačuvaćemo ih za podkaste i pauzu na kraju godine. Trenutno sam trener Makabija iz Netanje. Ne bih da govorim o svemu što se dešavalo tokom mog boravka u Crvenoj zvezdi – poručio je Carfati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.