NAVIJAČI IZABRALI: Evo ko je najbolji fudbaler Crvene zvezde u 2023. godini (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 16:37

NAVIJAČI IZABRALI: Evo ko je najbolji fudbaler Crvene zvezde u 2023. godini (FOTO)

Odlučile nijanse.

Fudbaleri Crvene zvezde su bili briljantni u kalendarskoj 2023. godini, a po izboru zvezdaša prilikom glasanja na zvaničnoj aplikaciji kluba, titulu najboljeg poneo je Mirko Ivanić. Zvezdina "četvorka" dobila je poverenje čak 475 zvezdaša.

Ivanić je u 2023. godini postigao devet pogodaka i upisao sedam asistencija, ali je činjenica da je bio okosnica tima Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i centralna figura u najvećim utakmicama, što su navijači znali da prepoznaju.

You voted Mirko Ivanić the club's best player of the year 2023. Congratulations, Mića! 🔴⚪️ #FKCZ pic.twitter.com/I6M6d83YnV

— FK Crvena zvezda in English (@crvenazvezda_en) January 5, 2024

Mirko Ivanić je za nijansu pobedio Osmana Bukarija koji je imao 466 glasova. Brzonogi Ganjanin je 14 puta zatresao mrežu rivala i upisao 10 asistencija.

Na trećem mestu je kapiten - Aleksandar Dragović, koji je osvojio 297 glasova. Popularni Drago je pored sjajnih defanzivnih rola uspeo da upiše gol i asistencija.

Iza njega se nalazi Aleksandar Katai sa 209 glasova. Zvezdin Magiko je postigao 11 golova i dva puta bio asistent. Peto mesto pripalo je Geloru Kangi sa 154 glasa. Gabonac je zabeležio 10 pogotka i upisao 13 asistencija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DELIJE DONELE ODLUKU: Ovo je najbolji igrač Crvene zvezde za 2023. godinu!

Izvor: HotSport.rs, 05.Jan.2024

Dva fudbalera su vodila bitku za prvo mesto Mirko Ivanić je proglašen najboljim fudbalerom Crvene zvezde u 2023. godini, prema izboru navijača koji su glasali na zvaničnoj aplikaciji kluba. Ivanić je zaslužio poverenje čak 475 zvezdaša, prema impresivnim nastupima i doprinosu timu tokom protekle...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.