Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2021, 19:59

NAPADAČI U ZVEZDI SE MUČE, A ON BLISTA: Ohi nastavlja sa NESTVARNIM partijama! Het-trik za 37 minuta

Najbolja forma u karijeri.

Napadač koji u Crvenu zvezdu stiže početkom 2022. godine kao slobodan igrač, Ohi Omoižuanfo (27), nastavlja sa fenomenalnim partijama. Norveški golgeter nigerijskih korena ponovo je zablistao u dresu Moldea.

Sjajno je Partizan otvorio sezonu, a u četvrtak je remizirao na gostovanju Sočiju i napravio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobru poziciju za prolaz dalje u Evropi, pa pun samopouzdanja večeras (21.00) gostuje Novom Pazaru. Kvota na dvojku je 1,30, a na kombinazziju 2&3+ 1,67Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Novi Pazar - Partizan.

Naime, Molde je u 14. kolu Elitserijen lige savladao Haugesund na svom terenu rezlutatom 5:4, a junak trijumfa bio je snažni napadač sa upisanim het-trikom u razmaku od samo 37. minuta.

Omoižuanfo je demonstrirao silu na Aker stadionu. Mrežu gostiju i golmana Egila Selvika, Ohi je tresao u 11., 15. i 48. minutu. U listu strelaca za domaće upisali su se i Erik Heštad i Magnus Ekrem, dok su za Haugesund precizni bili Niklas Sandberg, Ibrahima Vađi, Aleksander Stolas i Alion Ndur.

48' ⚽️ HAT-TRICK!! ⚽️⚽️⚽️ OHI OMOIJUANFO! 🔥

Molde - Haugesund | 4-3 pic.twitter.com/9ShdT8kGXp

— Molde Fotballklubb (@Molde_FK) August 8, 2021

Molde se sa novom pobedom učvrstio na čelu tabele Elitserijena sa 33 boda, osam više od Boda.

Omoižuanfo je fenomenalan ove sezone u Norveškoj, na 15 prvenstvenih utakmica postigao je 18 golova uz jednu asistenciju.

Navijači Crvene zvezde ga željno iščekuju, a posebno nakon početka sezone gde njihovi ljubimci kubure sa efikasnošću.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KAKVA MAGIJA NOVOG ZVEZDINOG POJAČANJA: Het-trik u vrlo neizvesnom susretu, vodio je svoj tim do pobede!

Izvor: HotSport.rs, 08.Avg.2021

Prvi su na tabeli. Crvena zvezda će početkom 2022. godine dobiti pojačanje iz snova. Ohi Omoižuanfo ne staje sa golovima, a danas je upisao het-trik za koji mu je bilo potrebno samo 37. minuta. Molde je u 14. kolu norveške lige savladao Haugesund sa 5:4, a najzaslužniji za to je u pravo budući...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.