NAPADAČ USPEŠNO OPERISAN: Zvezda OČEKUJE brz povratak na teren i još mnogo GOLOVA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2021, 18:34

NAPADAČ USPEŠNO OPERISAN: Zvezda OČEKUJE brz povratak na teren i još mnogo GOLOVA (FOTO)

Optimizam.

Povrede su najveći protivnik svim fudbalerima. Tako je i mladi napadač Crvene zvezde Radovan Rakić morao na da ode na operaciju. Ipak, u Zvezdi se nadaju da će špic (rođen 2005.) brzo da se vrati na teren. Inače on je 31. avgusta potpisao profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom.

Објава коју дели Omladinska škola Crvena zvezda (@crvenazvezdafk_os)

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Operacija Radovana Rakića prošla je u najboljem redu, sada sledi oporavak, a onda i povratak na teren propraćen golovima, jer to je ono što on najbolje radi - napisali su Instagramu crveno-beli.

Svi naravno isčekuju da se vrati na teren i da bude još bolji, nego do sada.

Sasuolo je poslednjih sezona prijatno osveženje u Seriji A, u novom prvenstvu krenuo je s polovičnim uspehom, ali večeras (20.45) ide na pobedu protiv Torina - kvota na keca je 2,00, na iks 3,60, a na dvojku 4,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sasuolo - Torino.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.