NAPADAČ SE VRAĆA U ZVEZDU? Otišao zbog sukoba sa Stankovićem, a sada je viđen na ”Marakani”

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 21:06

NAPADAČ SE VRAĆA U ZVEZDU? Otišao zbog sukoba sa Stankovićem, a sada je viđen na ”Marakani”

Gledao prijateljski meč...
Norvežanin Ohi Omoijunfo, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je nakon odlaska iz Ljutice Bogdana, sreću pronašao u Danskoj. Tamo postiže golove koji Brondbi drže u trci za šampionsku titulu. Svojevremeno je rekao da mu je bilo teško da radi sa popularnim Dekijem.
– Bilo je dosta teško igrati u Stankovićevom timu. Mislim da je zbog njegovog statusa i u Zvezdi i toga kakav je igrač bio, kao da je želeo da se pokaže. Kao da je imao veliki pritisak na plećima koji je preneo i na igrače. Možda su nekada njegova očekivanja bila da igramo savršeno. Bio bi jako ljut kada bi neko pogrešio, a to ponekad može da bude loše za neke igrače. Jer nam daje nesigurnost da se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.