Izvor: HotSport.rs, 09.Sep.2016, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJNOVIJE POJAČANJE ZVEZDE ODUŠEVLJEN: Vratio sam se zbog Evrolige i navijača

Crvena zvezda polako sklapa tim, a poslednje pojačanje je povratnik u klub.
Milko Bjelica je presrećan što se vratio na Mali Kalemegdan, a posebno zadovoljstvo ističe zbog ponovnog nastupa u Evroligi.
– Sigurno da mi je mnogo drago što sam ponovo u Crvenoj zvezdi. Tu sam počeo, a dodatno zadovoljstvo pričinjava mi i činjenica da ću sa mojim klubom igrati Evroligu, izjavio je Bjelica za klupski sajt
On je poručio i da je imao još ponuda, ali da >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nakon Zvezdine nije imao nikakvu dilemu.
– Bilo je ponuda tokom leta, ali kada sam čuo za ponudu Crvene zvezde, sve je bilo idealno. Ponovo Evroliga, moj klub, poklopile su nam se i želje i ambicije. Biće mi čast da ponovo igram u dresu Crvene zvezde i pred najboljom publikom u Evropi.
“Crveno-beli” pripreme za novu sezonu nastavljaju u subotu na turniru u Vršcu.
The post NAJNOVIJE POJAČANJE ZVEZDE ODUŠEVLJEN: Vratio sam se zbog Evrolige i navijača appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Milko Bjelica o povratku u Crvenu zvezdu

Izvor: HotSport.rs, 10.Sep.2016, 08:30

– Bilo je ponuda tokom leta, ali kada sam čuo za ponudu Crvene zvezde, sve je bilo idealno. Ponovo Evroliga, moj klub, poklopile su nam se i želje i ambicije. Biće mi čast da ponovo igram u dresu Crvene zvezde i pred najboljom publikom u Evropi.. The post Milko Bjelica o povratku u Crvenu zvezdu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.