NAJNOVIJA SAZNANJA: Velja Nevolja iza rešetaka i zbog ubistva navijača Crvene Zvezde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2021, 13:16

NAJNOVIJA SAZNANJA: Velja Nevolja iza rešetaka i zbog ubistva navijača Crvene Zvezde!

Velji Nevolji preti robija

Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, i Marko Miljković uhapšeni su jutros oko 5.00 ujutro u akciji BIA u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i MUP-om.

Prema saznanjima, njih dvojica su osumnjičeni da su planirali ubistvo pripadnika kriminalne grupe Pink Pante Milana Ljepoje. Veljko Belivuk osumnjičen je i za ubistvo navijača Crvene zvezde Zdravka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Radojevića.

Velja Nevolja je rano jutros uhapšen sa još 16 osoba, a sve u sklopu velike policijske akcije u borbi protiv organizovanog kriminala. Veljko Belivuk dovođen je u vezu sa brojnim otmicama i likvidacijama. On je široj javnosti postao poznat kada je pretukao obezbeđenje generalnog direktora Fudbalskog kluba Partizan Miloša Vazure.

Belivuk i Miljković su prošlog petka po povratku iz Crne Gore privedeni i saslušani u Beogradu, zbog dešavanja u susednoj državi, ali su posle četiri sata pušteni. Naime, tokom Belivukovog boravka u Crnoj Gori, gde je bio gost kod Radoja Zvicera, u javnosti označenog kao vođa Kavačkog klana, tamošnja policija uhapsila je više osoba zbog, kako se navodi, pripreme atentata na Belivuka.

Belivuk je u javnosti poznat kao vođa navijačke grupe najpre Janjičari, a potom Prinicipi, a kako su mediji svojevremeno pisali, sarađuje sa kavačkim klanom. Vest o hapšenju nije samo odjeknula u Srbiji nego i u celom regionu, gde je hapšenje Veljka Belivuka i Marka Miljkovića glavna vest.

Podsetimo, u toku noći uhapšeno je i zadržano 16 osoba osumnjičenih za udruživanje radi izvršavanja teških krivičnih dela među kojima su otmice i ubistva, saopštio je tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić.

Mladen Nenadić je saopštio da su hapšenja izvršena nakon višemesečnog zajedničkog rada Tužilaštva za orgnazovani kriminal, više organizacionih jedinica MUP-a i BIA.

@BabicaTRAVICA spakovase velju nevolju! dobro jutro tviterasi pic.twitter.com/tiaWeac6y8

— Pluton (@Pluton45873221) February 4, 2021

Istakao je da je akcija izvršena juče i tokom noći u cilju očuvanja bezbednosti Srbije i da se odnosi na rasvetljavanje najtežih krivičnih dela protiv života i tela.  U toku su pretresi i uviđaji na 30 lokacija, a prema 16 lica doneto je rešenje o zadržavanju i oni će biti sprovedeni Tužiocu za organizovani kriminal.

Nenadić je istakao da su oni osumnjičeni, između ostalog, za udruživanje radi vršenja krivičnih dela otmimca i teško ubistvo.

Kako je istaknuto, javnost će biti blagovremeno obaveštena o detaljima postupka, a oglasilo se i Ministarstvo unustrašnjih poslova i o tome možete čitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPSADNO STANJE NA STADIONU PARTIZANA Velike policijske snage, PSI TRAGAČI, pretraga prostorija, doveden i uhapšeni Belivuk (FOTO)

Izvor: Blic, 04.Feb.2021

Nakon što je jutros uhapšen Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, doveden je na stadion JNA. On je u prostorije stadiona sproveden u pratnji velikog broja policajaca.

Nastavak na Blic...

ZLOČINI U ŠTEK VIKENDICAMA Velja Nevolja uhapšen zbog ubistva navijača Crvene Zvezde, otkrivena i tajna skrovišta njegove grupe!

Izvor: Blic, 04.Feb.2021

Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, prema nezvaničnim informacijama uhapšen je zbog ubistva navijača Crvene zvezde Zdravka Radojevića.

Nastavak na Blic...

BURNA REAKCIJA DRŽAVE: Vučić se oglasio povodom hapšenja Velje Nevolje - pretrpeli su VELIKI udarac

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2021

Predsednik Srbije je naglasio da je u pitanju zajednička akcija bezbednosnih službi..Obraćajući se nakon sednice Vlade koja obeležava 100 dana svog rada, predsednik Srbije Aleksandar Vučić se osvrnuo i na današnja hapšenja 16 pripadnika organizovane kriminalne grupe pod vođstvom Veljka Belivuka,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.