Izvor: HotSport.rs, 14.Jul.2017, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA NOVOM POČETKU: Bivši plejmejker Crvene zvezde potpisao za Gran Kanariju (FOTO)

Posle Crvene zvezde proveo je godinu i po dana u Makabiju, a sada je Izraelac potpisao ugovor sa članom španske ACB lige.

Izraelski plejmejker Gal Mekel je pre dve godine stigao na Mali Kalemegdan kao veliko pojačanje, ali je posle samo par meseci otpišten jer se ispostavilo da je njegovo dovođenje bilo potpuni promašaj.
Tada se vratio u Makabi, ali se utopio u sivilo ‘ponosa Izraela’ koji je i prošle sezone doživeo rezultatski kolaps u Evropi, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << a sada je Mekel na novom početku.
Potpisao je ugovor sa članom ACB lige, Gran Kanarijom, i tamo će provesti narednih godinu dana.
Mekel ima 29 godina, igra na poziciji plejmejkera, a u karijeri ima i NBA iskustva, pošto je nosio dres Dalas Maveriksa.
OFFICIAL: Gal Mekel inks with Gran Canaria: https://t.co/nep8kFKzHu pic.twitter.com/o3RDqzaShO
— Sportando (@Sportando) July 14, 2017

The post NA NOVOM POČETKU: Bivši plejmejker Crvene zvezde potpisao za Gran Kanariju (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOTSPORT SAZNAJE: Reprezentativac Kanade blizu dolaska u Zvezdu! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 15.Jul.2017, 09:53

Sledi konačan dogovor sa Milanom Borjanom, kojem je istekao ugovor u Ludogorecu, a prethodnih šest meseci branio je za Koronu.. . Golman je oslonac tima, a plan Crvene zvezde je da dovede ekstra čuvara mreže.. Kako HotSport saznaje izbor je pao na Milana Borjana (30), kome je istekao ugovor sa Ludogorecom...

Nastavak na HotSport.rs...

Transfer leta u Evropi - Ćaćo Rodrigez u CSKA

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jul.2017

Španac navodno potpisao trogodišnji ugovor sa Armejcima..Posle Tea, Armiju će voditi Ćaćo. Španski plejmejker Serhio Rodrigez potpisao je ugovor sa moskovskim CSKA, tvrdi poznati izraelski novinar Dejvid Pik...On je prošle sezone igrao za ekipu Filadefije, a nedavno mu je istekao ugovor sa tim...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.