Izvor: HotSport.rs, 05.Sep.2017, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA NJIH RAČUNAJU ‘VEČITI’: Ovo su fudbaleri koje su Zvezda i Partizan registrovali za Ligu Evrope (SPISKOVI)

Crvena zvezda i Partizan za nešto manje od dve nedelje počinju takmičenje u grupnoj fazi Lige Evrope. Zvezdu očekuje duel protiv BATE Borisova na stadionu „Rajko Mitić“, dok Partizan gostuje Jang Bojsu, a poznato je na koje fudbalere računaju Vladan Milojević i Miroslav Đukić za nastupe u najmasovnijem takmičenju.
Crveno-beli 14. septembra od 21:05 igraju protiv ekipe iz Belorusije, a pored >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ovog, u grupi su još Arsenal i Keln.
Vladan Milojević je među 27 igrača koji su prijavljeni uvrstio i novopridošle Nenada Krstičića, odnosno Filipa Bainovića, kao i golmana Nemanju Supića, a u sastavu Zvezde svoje mesto je našao i Brazilac Rikardinjo, od kog navijači tek očekuju da pruži partije dostojne dresa Crvene zvezde.
Spisak Crvene zvezde za grupnu fazu Lige Evrope
 
Golmani: Damir Kahriman, Nemanja Supić, Milan Borjan
Defanzivci: Abraham Frimpong, Srđan Babić, Milan Rodić, Filip Stojković, Dušan Anđelković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić
Vezisti: Branko Jovičić, Damijen le Talek, Uroš Račić, Nenad Krstičić, Gelor Kanga, Nenad Milijaš, Luka Adžić, Nemanja Milić, Mičel Donald, Filip Bainović, Luka Ilić, Nemanja Radonjić, Slavoljub Srnić, Rikardinjo
Napadači: Ričmond Boaći, Dejan Joveljić, Aleksandar Pešić
Što se Partizana tiče, uprkos odlascima Uroša Đurđevića i Leonarda, čini se da je Partizan ipak nešto kvalitetniji, bar kada su u pitanju imena.
U Humsku su stigli Zoran Tošić, štoper Milan Mitrović, bek Nemanja Antonov, Ognjen Ožegović, a na spisku se nalazi i Teofilus Solomon.
Što se igrača koji su „otpali“ tiče, za razliku od kvalifikacija u timu neće biti Nemanja Stevanović, potom Mohamed el Monir, kao ni Saša Marjanović.
Takođe, izostao je Alen Stevanović, a nema ni napadača Vladimira Đilasa.
Na „A“ spisku crno-beli imaju 22 igrača, dok se na „B“ listi, na kojoj mogu da budu registrovani igrači rođeni posle 1. januara 1996. godine, nalaze Strahinja Bošnjak, Svetozar Marković, Danilo Pantić, Dušan Vlahović i Đorđe Jovanović.
Spisak Partizana za grupnu fazu Lige Evrope
Golmani: Filip Kljajić, Marko Jovičić, Vladimir Stojković;
Defanzivci: Miroslav Vulićević, Strahinja Bošnjak, Lazar Ćirković, Svetozar Marković, Bojan Ostojić, Nemanja G. Miletić, Milan Mitrović, Nemanja Antonov, Nemanja R. Miletić;
Vezisti: Zoran Tošić, Marko Janković, Petar Đuričković, Sejduba Suma, Marko Jevtović, Saša Ilić, Erverton Luiz, Nebojša Kosović, Milan Radin, Danilo Pantić;
Napadači: Leandre Tavamba, Dušan Vlahović, Ognjen Ožegović, Teofilus Solomon i Đorđe Jovanović.
The post NA NJIH RAČUNAJU ‘VEČITI’: Ovo su fudbaleri koje su Zvezda i Partizan registrovali za Ligu Evrope (SPISKOVI) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Zvezde isprobali novu travu na „Marakani“! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2017, 10:50

I dalje traju radovi u Ljutice Bogdana...Teren stadiona „Rajko Mitić“ biće spreman za premijeru u Ligi Evrope i meč sa BATE Borisovim, 14. septembra. „Inspekciju“ radova izvršili su prvotimci crveno-belih na čelu sa Mičelom Donaldom, a u „izvidnici“ su se našli i Dušan Anđelković,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.