NA DAN OD VELIKOG MEČA: Potvrđeno je! Zvezda ostala bez BITNOG igrača

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 13:41

NA DAN OD VELIKOG MEČA: Potvrđeno je! Zvezda ostala bez BITNOG igrača

Kraj ere.

Košarkaše Crvene zvezde u četvrtak od 20 časova očekuje majstorica finala ABA lige protiv Partizana, a na samo dan pre velikog meča potvrđeno je da će crveno-beli ostati bez dugogodišnjeg igrača.

U pitanju je Ognjen Dobrić koji je postigao dogovor sa Virtusom iz Bolonje i od naredne sezone će nositi crno-beli dres - prenosi Sportando.

On je od 2016. godine deo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvog tima Crvene zvezde i bio nezamenljiv šraf kod svakog trenera tima sa Malog Kalemegdana.

Bek je u dresu Crvene zvezde osvojio 14 trofeja, ove sezone ima priliku da prigrli novu triplu krunu ukoliko njegov tim uspe da kompletira preokret protiv Partizana u finalu plej-ofa ABA lige.

U aktuelnoj takmičarskoj godini regionalnog takmičenja prosečno beleži 10 poena po meču. U Evroligi je bio na 9,9 poena po utakmici.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Crno ili crveno? Sve staje u ovu utakmicu – evo gde možete da gledate meč odluke u AdmiralBet ABA ligi!

Izvor: 24sedam.rs, 22.Jun.2023, 06:52

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde u Areni igraju utakmicu posle koje ćemo znati ko sigurno ide u Evroligu naredne sezone

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.