Mudrinski strelac u pobedi Firta

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Nov.2013, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mudrinski strelac u pobedi Firta

Grojter Firt je nastavio da puža sjajne partije, a ovog puta su bili bolji od Paderborna sa 3:0, a među strelce se upisao i Ognjen Mudrinski.

Domaćin je poveo golom Štibera u 30. minutu. Samo četiri minuta kasnije, bivši napadač Crvene zvezde, Mudrinski je preciznim udarcem sa ivice šesnaesterca postigao svoj drugi gol u sezoni i tako povisio prednost na 2:0.
Konačni rezultat postavio je Štiber svojim drugim golom na utakmici u 83. minutu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Paderborn je meč završio sa devet igrača pošto su Vrančić i Bertels zaradili crvene kartone u 74. minutu.
Firt je posle tri vezana poraza uspeo da se povrati i da drugi put uzastopno slavi.
Grojter Firt se posle 14 kola nalazi na drugom mestu Cvajte sa 26 osvojenih bodova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cvajta: Mudrinski vratio Grojter na drugo mesto

Izvor: Sportal.rs, 08.Nov.2013

Nekadašnji napadač Crvene zvezde i Jagodine Ognjen Mudrinski postigao je pogodak u pobedi Grojter Firta protiv Padeborna - 3:0.Srpski fudbaler je u 34.

Nastavak na Sportal.rs...

Mudrinski gura Grojter ka vrhu Cvajte

Izvor: Vesti-online.com, 08.Nov.2013

Bivši napadač Crvene zvezde postigao gol posle tri meseca u pobedi Firta nad Paderbornom (3:0)...Ognjen Mudrinski je vratio Grojter Firt na drugo mesto Cvajte! Bivši napadač Crvene zvezde postigao je drugi gol protiv Paderborna u trijumfu 3:0, kojim su "detelinari" bar na jedno veče preskočili...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.