Izvor: RTS, 22.Okt.2020, 13:31

Mrkela za RTS: Očekuje nas težak posao, ali mi želimo da prezimimo u Evropi

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je za RTS uoči meča sa Hofenhajmom da beogradski klub očekuje težak zadatak, protiv jakog bundesligaškog kluba, ali da je cilj jasan - proleće u Evropi.
Crveno-beli večeras od 21.00 (RTS 1) igraju meč prvog kola grupe L u Nemačkoj protiv Hofenhajma.

"Igramo protiv bundesligaške ekipe. To je uvek teško, to je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jedan visok standard i jako teško protiv njih igrati. Ipak, verujem u igrače i stručni štab Crvene zvezde i verujem da imamo šta da pokažemo", smatra Mrkela i dodaje:
"Mi smo postavili svoje ciljeve, a to je da prođemo ovu grupu., da prezimimo i igramo na proleće u nokaut fazi. Očekujem da odigramo dobro ovu prvu utakmicu i iz toga da prositekne dobar rezultat", zaključio je Mrkela.
Zvezda je posle dve godine u Ligi šampiona, ponovo u grupnoj fazil Lige Evrope, u grupi u kojoj su pored Hofehajma i Slovan Liberec i Gent.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.