Izvor: MozzartSport.com, 30.Apr.2021, 00:00

Mrkela: Zvezda je najbolja ekipa u regionu

Sportski direktor crveno-belih zadovoljan posle osvojene titule

Četvrta uzastopna šampionska kruna Crvene zvezde večeras je overena pobedom nad Vojvodinom (1:0), te je klub iz Ljutice Bogdana četiri kola pre kraja stigao do trofeja, a novi u nizu uspeha povod je za zadovoljstvo Mitra Mrkele, sportskog direktora Crvene zvezde. Čelnik >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << šampiona Srbije nakon uspeha nije skrivao zadovoljstvo, ali je i istakao da je ovo samo prvi deo ostvarenog cilja - duple krune koju Zvezda čeka 14 godina.

"Čestitam svima u klubu na osvojenoj tituli. Ovo je zaista veliki uspeh za koji smo se borili svakodnevno i radili danonoćno. Nije bilo lako, ali smo pokazali kvalitet i od starta sezone pa do danas, demonstrirali da smo najbolja ekipa u Srbiji, a rekao bih i u regionu. Ne opuštaju nas uspesi, već nas teraju da budemo još bolji i postavljamo visoke ciljeve. Želimo da sezonu privedemo kraju na pravi način, a to bi bilo osvajanjem duple krune. Takođe, imamo ambiciju da sledeće sezone imamo još kvalitetniji tim i napravimo korak više", rekao je Mrkela.

Sportski direktor crveno-belih naglasio je da sezona nije završena i pogled usmerio ka 25. maju za kada je zakazano finale Kupa Srbije.

"Želimo da osvojimo i Kup. Rekli smo na startu sezone jasno koji su nam ciljevi i ne bežimo od toga. Očekuje nas duel sa Partizanom i smatram da možemo da trijumfujemo i da ovu sezonu arhiviramo kao jednu od najuspešnijih u prethodnih mnogo godina. Ponoviću - lestvicu podižemo i ne bojimo se novih izazova", zaključio je Mrkela.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mrkela: Zvezda je najbolji klub u regionu

Izvor: B92, 30.Apr.2021

Mitar Mrkela čestitao je svim članovima Crvene zvezde osvojenu titulu prvaka Srbije, uz ocenu da je ekipa pokazala da je najbolja u Srbiji, a i u regionu..."Čestitam svima u klubu na osvojenoj tituli. Ovo je zaista veliki uspeh za koji smo se borili svakodnevno i radili danonoćno. Nije bilo lako,...

Nastavak na B92...

Mrkela posle titule: Najbolji smo i u regionu

Izvor: OkRadio.rs, 30.Apr.2021

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela nije skrivao zadovoljstvo posle osvojene titule i tom prilikom je istakao da crveno-beli nisu najbolji samo u Srbiji, već i u regionu. Zvezda je pobedom nad Vojvodinom osigurala četvrti naslov šampiona u nizu.   „Čestitam svima u klubu na osvojenoj...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.