Mrkela: Van la Para zbog nediscipline na transfer listi

Izvor: RTS, 22.Jan.2020, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkela: Van la Para zbog nediscipline na transfer listi

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela izjavio je da je Holanđanin Radživ Van la Para zbog nediscipline stavljen na transfer listu.
Posle završenog prvog dela priprema sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela obavestio je javnost zašto Radživ Van la Para neće nastaviti pripreme sa ostatkom tima.

"Po povratku ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa prvog dela priprema razgovarao sam sa trenerom Stankovićem o Radživu van la Pari. On je dobio priliku da radi i da se nametne tokom priprema na Kipru, a na sve je odgovorio nedisciplinom i nezalaganjem. Takav stav Crvena zvezda nema nameru da toleriše i zbog toga neće putovati sa ekipom na pripreme u Antaliju. Biće mu obezbeden trener sa kojim će raditi samostalno, a stavljen je na transfer listu kako bi već ove zime promenio sredinu", izjavio je Mrkela.
Holanđanin je letos došao u Zvezdu iz Hadersfilda, skupo je plaćen, ali nije opravdao očekivanja na terenu, a ni van njega.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Puklo! Zvezda neće tolerisati Van La Paru!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2020

Oglasio se Mitar Mrkela...Crvena zvezda se vratila sa prvog dela priprema za novu sezonu, na Kipru je odrađen sjajan posao i ekipa se sprema za drugi deo priprema koji će se sprovesti u Antaliji...Ipak, ostala je jedna mrlja...Radi se o Holanđaninu Radživu Van La Pari koji je svojim odnosom prema...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.