Mrkela: Poništen nam je čist gol VIDEO

Izvor: B92, 22.Sep.2019, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkela: Poništen nam je čist gol VIDEO

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da je njegovom timu "poništen čist gol" na derbiju protiv Partizana.

Fudbaleri Partizana pobedili su Crvenu zvezdu rezultatom 2:0 u 161. "večitom" derbiju.

Crveno-beli su, pri rezutlatu 0:0 u 70. minutu, postigli gol, ali je on poništen zbog faula nad golmanom Partizana Vladimirom Stojkovićem.

Sudija Jovanović je dosudio faul u korist domaćina zbog kontakta koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Žander ostvario sa čuvarom mreže crno-belih, ali iz tabora Zvezde veruju da je gol koji je postigao Milunović neopravdano poništen.

"Pričaćemo još o svemu na derbiju, ali poništen nam je čist gol", naveo je Mrkela.

Da li je Zvezdi opravdano ili neopravdano poništen gol uverite se sami.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U ZVEZDI GRME NA SUDIJU! Mitar Mrkela: Poništen nam je čist gol! VIDEO

Izvor: Kurir, 22.Sep.2019

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela izjavio je posle 161. večitog derbija da je njegov klub oštećen za čist gol.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.