Mrkela: Nisam srećan zbog crvenih kartona

Izvor: Mondo, 20.Nov.2017, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkela: Nisam srećan zbog crvenih kartona

Sportski direktor Crvene zvezde prokomentarisao je igru svog tima uz brojčanu prednost na terenu u poslednja dva meča.

Crvena zvezda je prošle nedelje ostvarila dve ubedljive pobede. Borac je u kup utakmici savladan rezultatom 4:0, a Rad u okviru 17. kola Superlige još ubedljivije - 6:1.

Zajednički imenitelji ta dva meča bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su rana vođstva crveno-belih, a potom i isključenja po jednog protivničkog igrača, tako da je Zvezda 70-80 minuta imala igrača više.

Sportski direktor lidera domaćeg prvenstva, Mitar Mrkela, izjavio je za TV Arena sport da Zvezda "apsolutno" nije imala potrebe za tim isključenjima i da su ona samo poslužila da se umanji dobar utisak o igrama crveno-belih.

"Kao direktor Zvezde nisam srećan zbog tih kartona. Ne ulazim u to da li su bili crveni kartoni ili nisu. Mislim da Zvezdi to apsolutno nije bilo potrebno. Zvezda je povela na vreme, igrali smo zaista sjajan fudbal i verujem da bismo utakmicu završili sa više golova razlike u našu korist. Ovako je ispalo da su te ubedljive pobede ostvarene zbog odnosa '11 na 10', a to ne stoji. Naročito protiv Rada, Zvezda je bolje igrala u situaciji '11 na 11' nego '11 na 10'", poručio je Mrkela.

Zvezda ima četiri boda više od drugoplasiranog Partizana, kome će gostovati 13. decembra, na kraju jesenje polusezone.

"Imamo još mnogo utakmica da odigramo pre derbija. Sada je fokus na BATE Borisovu", dodao je Mrkela.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.