Mrkela: Ne zaustavljamo se, radimo na sklapanju tima za Ligu šampiona

Izvor: B92, 22.Apr.2023, 21:28

Mrkela: Ne zaustavljamo se, radimo na sklapanju tima za Ligu šampiona

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da je taj fudbalski klub osvojio jednu od najnajvažnijih titula u svojoj istoriji.

On je takođe dodao da se crveno-beli ne zaustavljaju na tome jer žele da osvoje i treću "duplu" krunu u nizu.

"Nema sumnje da je ovo jedna od najvažnijih titula u istoriji Crvene zvezde i ponosan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam što smo je osvojili. Već u aprilu smo uspeli da postanemo prvaci Srbije i plasiramo se u Ligu šampiona, prvi u Evropi, što dovoljno govori o tome koliko smo bili uspešni", rekao je Mrkela, prenosi klub.

"Naravno, ne zaustavljamo se ovde, jer želimo i da osvojimo Kup Srbije, te da se odlikujemo trećom duplom krunom u nizu, a ujedno radimo i na sklapanju tima koji će nas predstavljati u Ligi šampiona", istakao je on.

Crvena zvezda je večeras osvojila šestu uzastopnu, ukupno 34. titulu prvaka države, pobedivši TSC sa 4:1 u prvom kolu plej-ofa Super lige Srbije.

"Već smo realizovali dva velika posla, s obzirom da smo bez obeštećenja potpisali Olanjinku i Stamenića, a nema sumnje da ćemo nastaviti u tom maniru, sve sa ciljem dodatnog ubrzavanja i podmlađivanja Zvezde. Želimo da zvezdaši uživaju u modernom fudbalu, to je naš cilj", zaključio je Mrkela.

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović čestitao je svim zvezdašima na osvajanju 34. šampionske titule i istakao da "nema sumnje da je ovo jedna od najuspešnijih generacija u istoriji kluba".

"Mislim da je pravi užitak gledati ih i navijati za njih, te se nadam da će Marakana biti ispunjena na svakoj utakmici do kraja sezone, jer je pred nama još jedan cilj - osvajanje Kupa Srbije", rekao je Mijailović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mrkela: Zvezda se ne zaustavlja, želi i treću "duplu krunu"

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Apr.2023

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je večeras da je taj fudbalski klub osvojio jednu od najnajvažnijih titula u svojoj istoriji i dodao da se crveno-beli ne zaustavljaju na tome jer žele da osvoje i treću "duplu" krunu u nizu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.