Može li luđe? Ovako je Mbođ proslavio Zvezdinu pobedu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2017, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Može li luđe? Ovako je Mbođ proslavio Zvezdinu pobedu! (foto)

Bivši fudbaler Crvene zvezde Mamadu Mbođ još jednom je oduševio "Delije" svojom objavom na društvenim mrežama.

Nakon jučerašnjeg trijumfa koji su košarkaši Crvene zvezde mt:s ostvarili nad Fenerbahčeom u okviru 17. kola Evrolige mnogo je sadašnjih i bivših članova crveno-bele porodice na društvenim mrežama čestitalo ekipi Dejana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Radonjića na velikom uspehu.

Utakmicu je očito pratio i bivši štoper Crvene zvezde Mamadu Mbođ koji se posle novog trijumfa oglasio na "Instagramu".

Član litvanskog Žalgirisa postavio je na pomenutoj društvenoj mreži fotografiju iz kultnog filma "Maratonci trče počasni krug", s tim što je lik Bore Todorovića zamenjen Čarlsom Dženkinsom.

Amerikanca saigrači i navijači zovu Đenka pa nije teško zaključiti zašto se Mbođ opredelio za ovu fotografiju koja je propaćena prigodnim komentarom - "Doktor".

Čarls Dženkins je u četvrtak na 14 sekundi pre kraja postigao pobedonosne poene za Crvenu zvezdu mt:s u trijumfu nad Fenerbahčeom.

Doktor 💪🏾💪🏾😂

A photo posted by Papi Mbodj (@mamadou_mbodj) on Jan 12, 2017 at 1:50pm PST
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.