Mouče: Bokini navijači su najbolji na svetu! Derbi sa Riverom drugačiji od svih drugih

Izvor: MozzartSport.com, 11.Dec.2016, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mouče: Bokini navijači su najbolji na svetu! Derbi sa Riverom drugačiji od svih drugih

"Znali smo posle pobeda da šetamo ulicom i da nas vlasnici restorana pozivaju unutra i časte pićem", istakao je fudbaler Palmeirasa na pozajmici u Crvenoj zvezdi

Došao je uz mnogo pompe u Crvenu zvezdu, kao igrač sa izuzetnim bekgraundom. Ipak, od samog početka i prvih partija nije delovao kao čovek koji će da donese prevagu čak i u našoj ligi, pa je kasnije mic po mic izgubio mesto u timu. Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << poslednjim informacijama Argentinac je spreman da potpiše sporazumni prekid pozajmice sa Crvenom zvezdom ako mu srpski šampion plati 150.000 evra...

Dok se ne nađe način raskida saradnje, Mouče je kao bivši fudbaler Boke dao intervju za brazilski ESPN u kom je govorio o velikom argentinskom Superklasiku koji je imao priliku da igra.

MOZZART KVOTE: RIVER PLATA - BOKA JUNIORS, 21.00

Kaže, prošao je kroz mnogo situacija u karijeri, ali ništa ne može da se poredi sa duelom Boke i Rivera.

"To je veoma poseban i drugačiji od svih drugih velikih derbija. Bokini navijači su najbolji na svetu. Ono što možete da doživite na Bombonjeri je posebna stvar za svakog fudbalera. Veoma je lepo. Na svakoj utakmici bude po 60.000 navijača", rekao je Mouče.

Pokušao je da dočara atmosferu pre i posle derbija.

"Nedelju dana pre i posle derbija vlada specijna atmosfera. Navijači su jako nervozno. Na ulicama samo čujete "hoćemo pobedu". A kada pobedite to je neverovatno. Svi vam čestitaju. To je jako kul. Idemo niz ulicu i vlasnici restorana nas zovu da uđemo, daju nam besplatno piće (a-ha-ha)", priča Mouče.

U Boki je proveo šest godina, a za to vreme igrao je sa igračima poput Rikelmea, Palerma, Palasija...

"To je neverovatno iskustvo. Igrao sam sa igračima koji su osvojili toliko mnogo titula. Tokom karijere doživeo sam mnogo priča koje ću pamtiti do kraja života. Nikada neću zaboraviti da sam bio deo takvog tima", zaključio je Mouče.

Utakmica između River Plate i Boke Juniors na programu je večeras u 21 čas na Monumentalu.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.