Motika i zvanično u Olimpiji

Izvor: B92, 12.Jun.2023, 16:46

Motika i zvanično u Olimpiji

Bivši fudbaler Crvene zvezde Nemanja Motika novi je igrač Olimpije iz Ljubljane.

Motika je bio velika nada crveno-belih jer ga je klub iz Ljutice Bogdana doveo iz Bajerna za 2,5 miliona evra.

Međutim mladi fufbaler se nije najbolje snašao u crveno-belom dresu, pa je bio poslat na pozajmicu u Austriju, gde je zabeležio nekoliko dobrih partija.

Motika odlazi u Olimpiju bez obeštećenja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (mada ima ugovor sa Beograđanima do 2026.) s tim da Zvezda ima mogućnost zarade.

Crvena zvezda je sa Olimpijom sklopila sporazum da ukoliko Motika bude prodat iz Olimpije do 1.500.000 evra, novac ide crveno-belima, dok ako ta cifra bude veća, onda će Zvezda prihodovati 20 odsto od cifre koja prelazi 1.500.000 evra.

'Prvo veliko pojačanje je tu! Nemanja Motika stiže u 'Zmajevo gnezdo'. Bivši član Crvene zvezde i Bajerna sutra će doputovati u Ljubljanu kada će zvanično biti Zmaj'', piše u današnjoj objavi Olimpije na društvenim mrežama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.