Moćna Zvezda!

Izvor: Vesti-online.com, 31.Okt.2015, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moćna Zvezda!

Još jedna, 13. recka! Fudbaleri Crvene zvezde nesmanjenom žestinom nastavili su trijumfalni marš kroz Super ligu. I zaista deluju moćno!

Crvena zvezda - OFK Beograd 4:1 (1:0).

Žrtva čete Miodraga Božovića bila je "stara mušterija" koja je lideru šampionata parirala tridesetak minuta.

Dva puta se u strelce upisao Slavoljub Srnić, da bi Jovanović i Vieira u drugom poluvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << stavili tačku na još novu, više nego sigurnu, igrački dominatanu i rezultatski ubedljivu pobedu.

Počasni pogodak za goste delo je Marka Simića u 90. minutu.

Gosti su se donekle i dobro držali do trenutka kada su bili u brojčanom egalu sa protivniom, međutim u 30. minutu iskusni, ali i dalje impulsivni Srđa Knežević zaradio je crveni karton (dva žuta) zbog oštrog starta i prigovora, ostavio saigrače na cedilu, a Zvezdi olakšao posao.

OVDE PROČITAJTE TOK UTAKMICE:

90. minut - GOOOOOL!!!Strelac Simić … OFK dolazi do počasnog gola u samoj završnici. Uspavanu odbranu Zvezde kaznio je ofanzivac “romantičara” i time, najverovatnije, postavio konačan rezultat utakmice.

70. minut - Vieira je pokušao petom sa ivice peterca, ali ga je Čupić pročitao i sigurno uhvatio loptu.

64. minut - GOOOOOL!!! Slavoljub Srnić! Brazilac je protrčao po levoj strani i asistirao po zemlji. Ofanzivac crveno-belih bio je na pravom mestu i sigurno završio akciju.

61. minut - GOOOOOL!!! Strelac Vukašin Jovanović! Kao da je prekaljeni napadač, a ne "golobradi" defanzivac. Zvezdin "orlić" odigrao je sjajan dupli pas i rutinski matirao Čupića

45. minut - GOOOOOL!!! Odličnu akciju crveno-belih u prednost je pretvorio Slavoljub Srnić. Dobar deo zasluga pripada Matosu koji je idealnu u poslao idealnu loptu u peterac.

38. minut - Šansa za Matosa nakon kontre i asistencije Vieire. Šut brazilca umalo završio u autu.

23. minut - Ristić se našao u velikoj šansi. Vieira mu je "na tacni" ostavio jedan na jedan sa Čupićem, ali je prejakim forom precenio svoje mogućenosti. Čuvar mreže OFK Beograda bio je brži.

12. minut - Prvu konkretniju šansu crveno-belih "isekao" je linijski sudija. Ofsajd! Matos je proigrao Vieiru koji je ostao sam pred golom. Uzalud...

6. minut - Prva prilika za Zvezdu. Interesantan potez Ibanjeza koji je dobio nešto višu loptu, pa je sa levog krila pokušao glavom da lobuje Čupića. Nije uspeo...

Sastavi timova:

Crvena zvezda: Kahriman, Petković, Jovanović, Luković, Ibanjez, Donald, Grujić, Matos, Ristić, Srnić, Vijeira.

OFK Beograd: Čupić - Radovanović, Savić, Knežević, Ignjatijević - Cuckić, Damjanović - Jovanović, Sjepanović, Simić - Andrić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.