Mladenović objasnio Nemcima: Zvezda je najveća, hiljade Delija će doći u Keln

Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2017, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladenović objasnio Nemcima: Zvezda je najveća, hiljade Delija će doći u Keln

"Sada Zvezda ima jači tim nego kad sam ja bio tamo. BATE, Keln i Zvezda imaju jednake šanse za plasman u nokaut fazu. Srpski fudbal je u dobroj situaciji, dva kluba su u grupnoj fazi Lige Evrope, a reprezentacija je blizu plasmana na Mundijal”, naveo je srpski levi bek

Bliži se gostovanje Crvene zvezde u Kelnu u okviru Lige Evrope, a jedan od najpozvanijih da priča o predstojećoj utakmici je Filip Mladenović, nekadašnji igrač oba tima, ali i BATE Borisova, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << još jedne ekipe koja se takmiči u H grupi.

Mladenović je u razgovoru za list Ekspres iz Kelna objasnio kakva je trenutna situacija u Zvezdi i u kakvom raspoloženju srpska ekipa stiže na meč Lige Evrope u četvrtak.

“Finansijska situacija u klubu se poboljšala i vlada prava euforija. Zvezda se vratila na evropsku scenu posle mnogo godine. Prava je ludnica među navijačima. Sada Zvezda ima jači tim nego kad sam ja bio tamo. BATE, Keln i Zvezda imaju jednake šanse za plasman u nokaut fazu. Srpski fudbal je u dobroj situaciji, dva kluba su u grupnoj fazi Lige Evrope, a reprezentacija je blizu plasmana na Mundijal.”

Šta predstavlja Crvena zvezda kao klub?

“To je najveći klub na Balkanu, sa najbogatijom istorijom i najboljim navijačima. Videćete to i na meču u Kelnu. Biće na hiljade Zvezdinih navijača.”

Naravno da Nemci znaju za večiti derbi, pa ih je zanimalo šta bi radio posle poraza od Partizana.

“Nedelju dana ne bih izlazio iz kuće.”

Da li odlazak iz Kelna sada deluje kao pogrešan potez?

“Prerano sam napustio Keln, ali sam otišao kod srpskog trenera u Standard misleći da ću dobrim igrama ponovo dobiti poziv za reprezentaciju.”

Mladenović kaže da nije zaboravio na nekadašnje saigrače iz Kelna.

“Još pratim Keln, čini mi se da će ovo biti jedna od najtežih sezona u istoriji kluba. U kontaktu sam i sa nekim igračima. Najveći problem je što je Modest otišao.”

Mladenović jedva čeka povratak na stadion u Kelnu.

“Mojoj devojci takođe nedostaje Keln. U četvrtak ćemo biti na stadionu. Lepo će biti vratiti se u Keln. Neka pobedi bolji", zaključio je Mladenović.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.