Mladenović: Sa Petkovićem do titule

Izvor: B92, 20.Jan.2013, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladenović: Sa Petkovićem do titule

Fudbaler Crvene zvezde Filip Mladenović je izjavio da mu je drago što se Nikola Petković vratio na Marakanu.

Potencijalni reprezentativac Srbije naveo je da je na njemu i Petkoviću da se izbore za poverenje trenera Aleksandra Jankovića i poziciju levog beka.

Već sam imao priliku da igram i treniram sa Nikolom. Drago mi je što se vratio u Zvezdu jer se radi o odličnom igraču. Na nama je da treniramo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a na treneru da odluči ko će igrati”, rekao je Mladenović.

Bivši igrač Borca iz Čačka naveo je da veruje da će se njegovoj ekipi ukazati šansa za osvajanje titule.

Bitno je da pobeđujemo, mnogo više od toga ko će igrati. Spremamo se i radimo svakodnevno samo sa jednim ciljem, da pokušamo da pobedimo u svim utakmicama u nastavku. Smatram da to možemo, prednost Partizana je istovremeno i velika i mala”, optimističan je Mladenović.

On je dodao da slobodno vreme na pripremama u Turskoj koristi za odmor i da odlična atmosfera u ekipi pomaže da se on i njegovi saigrači lakše izbore sa umorom.

Sa svim igračima sam u dobrim odnosima, ali ako već moram nekoga da izdvojim, onda je to Darko Lazović. Cimeri smo, a i dugo se poznajemo, s obzirom da smo obojica iz istog grada”, rekao je 21-godišnji Čačanin.

Zvezda će prolećni deo sezone početi 27. februara protiv Javora u Beogradu, a Mladenović neće biti u konkurenciji za tim zbog nakupljenih žutih kartona.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mladenović: Drago mi je što se Petković vratio u Zvezdu

Izvor: NaDlanu.com, 21.Jan.2013, 11:35

Fudbaler Crvene zvezde Filip Mladenović rekao je da mu je drago što se Nikola Petković vratio u beogradski klub i da je na njima dvojici da na treninzima ubede trenera Aleksandra Jankovića ko će igrati na mestu levog beka... "Već sam imao priliku da igram i treniram sa Nikolom. Drago mi je što...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.