Mitrović pred derbi kola: Budućnost je kandidat za najviši plasman

Izvor: Blic, 02.Okt.2015, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović pred derbi kola: Budućnost je kandidat za najviši plasman

Košarkaši Crvene zvezde u drugom kolu ABA lige dočekuju podgoričku Budućnost, u subotu od 17 časova.

Branilac regionalne titule je u četvrtak pobedio Mega Leks sa 76:70 na startu nove sezone, a za manje od 40 sati ih čeka derbi kola.

"Budućnost je sigurno jedan od kandidata za najviši plasman, to pokazuje iz godine u godinu, plasmanom među četiri najbolja tima. I ove godine sastavili su ekipu koja po imenima ima takvu ambiciju. Ovo je jedan od derbija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ove lige, jeste drugo kolo, i možda prerano, ali bi kasnije mogao dosta da utiče na plasman na tabeli. Biće to sigurno dobra, takmičarska utakmica, a pobeda u subotu bi nam mnogo značila za nastavak", rekao je za klupski sajt Luka Mitrović, kapiten Zvezde.

Mitrović, koji je za Zvezdu postigao više od 1.000 poena, rekao je da taj uspeh "nije mala stvar, ali su najvažnije pobede tima".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitrović: "Pobeda protiv Budućnosti bi nam mnogo značila"

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2015

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je danas da bi pobeda u utakmici drugog kola Jadranske lige protiv Budućnosti mnogo značila ekipi..."Budućnost je sigurno jedan od kandidata za najviši plasman, to pokazuje iz godine u godinu, plasmanom među četiri najbolja tima. I ove godine...

Nastavak na Sportske.net...

ABA: Metalac prvi put srušio Partizan

Izvor: Mondo, 02.Okt.2015

Posle 14 poraza u nizu u prvom kolu ABA lige u sezoni 2015/2016 Valjevci pred svojom publikom savladali crno-bele u..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.