Mitrović posle poraza u Barseloni: Ovo je igra koja nam daje nadu

Izvor: B92, 11.Nov.2023, 00:27

Mitrović posle poraza u Barseloni: Ovo je igra koja nam daje nadu

Košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović izneo je utiske posle poraza o Braselone u 7. kolu EVrolige.

Zvezda je kao gost izgubila u Kataloniji 86:81, iako je imala svoje šanse.

"Šta da vam kažem, igrati na jednu loptu u Blaugrani nije loše. Ne mogu da kažem da smo igrali loš meč, bilo je greška koje ćemo ispraviti. Poraz kao poraz nije dobar, ali ovo je igra koja može da nam ulije nadu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ćemo neke naredne utakmice dobijati“, rekao je Mitrović za Meridan sport posle meča.

On je istakao da ovakva igra raduje.

"Donosi samopouzdanje. Ali, poraz je uvek poraz. Imali smo utakmica gde smo igrali dobro. Jedna, druga, pa treća i nismo uspeli da upišemo pobedu. Treba i ta sreća da se zasluži na terenu. Sigurno da ako nastavimo ovako i na treninzima i utakmica da će se vratiti. Doći ovde i da očekivati da ćete 40 minuta kontrolisati igru, nije baš realno. Mnogo jače ekipe nisu to uradile, pa ni mi. Došli smo tamo gde smo hteli da budemo, minut i po do kraja, nerešen rezultat, pre utakmice bi to odmah prihvatli. Onda su se desile sitnice. Zadnji pet sekundi, lopta stiže u reket i oni pogađaju koša faul. Kasnije težak šut Parkera. To su sve sitnice", poručio je Mitrović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luka Mitrović posle meča u Barseloni: Bilo je loših stvari, ali smo odigrali dobru utakmicu

Izvor: Danas, 11.Nov.2023

Košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je posle utakmice u kojoj je njegov tim u 7. kolu Evrolige izgubio od Barselone (86:81) da su sitnice odlučile pobednika.

Nastavak na Danas...

MITROVIĆ NAKON PORAZA OD BARSELONE: ‘To i nije baš realno!’

Izvor: HotSport.rs, 11.Nov.2023

‘Treba i ta sreća da se zasluži na terenu.’ Košarkaš Crvene zvezde, Luka Mitrović je nakon poraza od Barselone rekao da izgubljena utakmica nije dobra, ali da ovakva igra može da im uliva nadu za naredne mečeve. -Šta da vam kažem, igrati na jednu loptu u Blaugrani nije loše. Ne mogu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.