Mitrović pomera povratak na teren

Izvor: B92, 28.Mar.2016, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović pomera povratak na teren

Kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović neće se vratiti na teren na utakmici sa Darušafakom, iako je tako bilo prvobitno bilo planirano.

Mitrović je povredio koleno na utakmici sa Olimpijom sredinom oktobra i posle oporavka nedavno se priključio saigračima na treninzima.

Međutim, povreda skočnog zgloba dovela je odlaganja povratka na teren mladog košarkaša, a u toku nedelje bi trebalo da se zna kada će trener >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crvene zvezde Dejan Radonjić moći da računa na njega.

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Darušafaku u četvrtak od 20 časova u „Kombank areni“ u okviru pretposlednjeg kola Top16 faze Evrolige. ’Crveno-bele’ pobeda u tom duelu sigurno vodi među osam najboljih timova na ’Starom kontinentu’.

Mitrović ove sezone je odigrao samo jeednu utakmicu u elitnom takmičenju, a u slučaju prolaska u Top8 u zavisnosti od oporavka mogao bi da dobije priliku da nadoknadi propušteno.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.