Mitrović nije teže povređen?

Izvor: B92, 29.Dec.2023, 00:22

Mitrović nije teže povređen?

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Atini od Pantinaikosa u 17. kolu Evrolige – 82:65.

Ipak, veći problem bi mogao da bude povreda Luke Mitrovića, koji je jedan od lidera tima.

Iskusni krilni centar nije završio meč u „OAKA“ areni zbog povrede kolena.

Novinar "Sport kluba", Darko Plavšić je posle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << duela u Atini govorio i o povredi Mitrovića, kao i njegovom značaju za crveno-beli tim.

Zvezdinog košarkaša u petak očekuje odlazak kod doktora i snimanje povređenog kolena, a dobra vest je da nema otok ni bol i da na prvi pogled deluje da je sve u redu. Prema njegovim rečima, on je normalno hodao posle meča.

Izostanak Mitrovića bio bi veliki hendikep za crveno-bele, s obzirom da je veoma bitan šraf u ekipi Janisa Sferopulosa.

Zvezda je prvi deo sezone u Evroligi završila sa učinkom 6-11 i u nastavku je očekuje velika borba da se domognu mesta koje vodi u plej-in.

Crveno-bele pre duplog program u Evroligi očekuje duel sa Igokeom u subotu, u okviru regionalnog takmičenja, videćemo da li će Mitrović biti spreman za taj duel.

On ove sezone u Evroligi prosečno beleži 10.6 poena, 5.9 skokova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.