Mitrović: U Valensiju idemo da pobedimo, ne da branimo razliku

Izvor: MozzartSport.com, 04.Dec.2014, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović: U Valensiju idemo da pobedimo, ne da branimo razliku

"Znamo da je ovaj meč za njih biti presudan i iz tog razloga će biti silno motivisani, ali i mi jako želimo trijumf", poručuje kapiten crveno-belih

Kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je danas da crveno-beli neće u Valensiji braniti "plus 13" iz prvog meča, već žele novu pobedu i plasman u Top 16 fazu Evrolige.

"Idemo na noge protivniku koji sada igra mnogo bolje nego na početku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sezone. U značajnoj meri izmenili su sastav, igraju sa mnogo više samopouzdanja, a posebno kvalitetne partije pružaju na svom terenu. Svesni smo njihove snage, ali i naših mogućnosti i tako pristupamo ovoj utakmici. Nećemo da branimo razliku, već da pokušamo da napravimo dobar rezultat i nadam se da ćemo to uspeti da ostvarimo", rekao je Mitrović za klupski sajt.

Zvezda je u prvom duelu u Beogradu slavila sa 76:63, a Mitrović veruje da će ključ novog trijumfa nad španskim timom biti igra u odbrani.

"Znamo da je ovaj meč za njih biti presudan i iz tog razloga će biti silno motivisani, ali i mi jako želimo trijumf. Potrudićemo se da ponovimo sve one dobre stvari koje smo prikazivali u poslednjim mečevima. Tu pre svega mislim na agresivnost u odbrani koja može da nam omogući stil igre koji nama više odgovara", naveo je kapiten crveno-belih.

Mitrović je naglasio da se ekipa nalazi u jakom ritmu, pošto će odigrati petu utakmicu u poslednjih 15 dana.

"Ritam je zaista žestok. Prethodna četiri meča smo igrali protiv veoma jakih protivnika koji su zahtevali veliki fizički napor. Sve su to bili dueli sa evroligaškim ekipama, a poslednji u nizu bio je večiti derbi, koji uvek sa sobom nosi specifičnu težinu i veliko emotivno pražnjenje. Ipak, ne želimo da dozvolimo da nas umor savlada", zaključio je Luka Mitrović.

Crvena zvezda se trenutno nalazi na drugom mestu D grupe sa skorom 4-3, dok je Valensija šesta sa učinkom 2-5.

(foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Zvezda u Top 16 fazi Evrolige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2014, 02:41

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u gostima Valensiju sa 77:68 (16:20, 22:21, 20:15, 15:16) u utakmici osmog kola Grupe D Evrolige.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.