Mitrović:  Tri četvrtine smo se dobro držali

Izvor: Sportal.rs, 27.Feb.2015, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović: Tri četvrtine smo se dobro držali

Košarkaši Crvene zvezde Telekom poraženi su u gostima od Real Madrida sa 85:61, u utakmici osmog kola grupe E Top 16 faze Evrolige. Crveno-belima je ovo bio sedmi poraz, a Madriđanima sedma pobeda, kojom su zadržili prvo mesto na tabeli.

Kapiten Zvezde Luka Mitrović kazao je za agenciju Beta da "nije bilo realno" očekivati drugačiji ishod utakmice, ali da je ekipa, uprkos velikom zaostatku, trebalo "do kraja da igra".

- Ne volimo da gubimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << makar igrali sa Realom u Madridu. Tri četvrtine smo se držali dobro, pogotovo u prvom poluvremenu, kada smo izgubili tri, četiri lopte u prednjem polju... Oni su tada načinili preokret, iskoristili to. U trećoj četvrtini smo se vratili, ali oni su pokazali svoj kvalitet i ponovo vratili svoju prednost - kazao je Mitrović.

Zvezdin kapiten je rekao da ekipa sada mora što bolje da se pripremi za fajnal-for Jadranske lige i da spremno dočeka završnicu regionalnog takmičenja.

- Imamo dovoljno vremena da se pripremimo i da dođemo do našeg cilja. Okrećemo se sada tome. Tom fajnal-foru, da zalečimo sitne povrede koje imamo i spremni dočekamo završnicu. Mogle bi i pobede u nastavku Evrolige mnogo da znače za ostala takmičenja - dodao je Mitrović.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.