Mislio je da ide na ekskurziju u Beograd, a onda su ga odveli na Marakanu i to je bio najlepši dan u njegovom životu (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 14.Okt.2016, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mislio je da ide na ekskurziju u Beograd, a onda su ga odveli na Marakanu i to je bio najlepši dan u njegovom životu (FOTO) (VIDEO)



Crvena zvezda i njeni fudbaleri pokazali su humanost u četvrtak, kada im je u goste na Marakanu stigao Dušan Petrović, učenik sredje škole ''Sveti Trifun'' iz Aleksandrovca.

On se od rođenja nalazi u invalidskim kolicima, a nedavno je napunio 18 godina, a drugovi i drugarice su odlučili da ga iznenade. On je veliki navijač Zvezde, a nije ni sanjao >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da će Zvezda pokazati da misli na njega, onoliko koliko i on misli na nju.

U saradnji sa razrednim starešinom i Dušanovim drugovima, Crvena zvezda je organizovala susret fudbalera i slavljenika. Pod izgovorom da u Beograd dolaze iz poslovnih razloga odnosno ogledne ekskurzije, celo odeljenje se u jutarnjim časovima zaputilo ka srpskoj prestonici. Tek kada su bili nadomak stadiona „Rajko Mitić“, Dušan je shvatio da mu se sprema iznenađenje, i to kakvo!

Na Marakani je dočekan kako i dolikuje. Nakon posete trofejnom muzeju na stadionu, uručena mu je rođendanska torta, a potom su se pojavili i fudbaleri koji su Dušanu poklonili potpisan dres. U takvim okolnostima, kažu da vreme na našem stadionu protiče nerealno brzo. Ubrzo je usledio i silazak na teren i fotografisanje. Uspomene vredne pamćenja, osmesi koji nemaju cenu.

Foto: Crvenazvezdafk.com

Foto: Crvenazvezdafk.com

Foto: Crvenazvezdafk.com

Foto: Crvenazvezdafk.com

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.