Miša Tumbas spasavao život simpatizeru Zvezde

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Avg.2013, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miša Tumbas spasavao život simpatizeru Zvezde

Kako prenosi Kurir jedan od najpoznatijih navijača Partizana Miša Tumbas je na fudbalskom igralištu u selu Barič u blizini Obrenovca spasavao život jednom vremešnom čoveku, inače simpatizeru Crvene zvezde.
Naime, tokom lokalnog derbija Prve beogradske lige između Prve Iskre i OFK Žabrežja, a usled teških vremenskih uslova jedan stariji gospodin >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je pao, a prvi je u pomoć pritekao Miša Tumbas.
Legenda Partizanovog Juga pokušao je da ga povrati iz nesvesnog stanja, a po dolasku Hitne pomoći zajedno s medicinskim radnicima ubacio je nesrećnog čoveka u ambulantna kola.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.