Mirković: Velika pobeda Zvezde, cela liga dobila na težini

Izvor: B92, 09.Nov.2018, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković: Velika pobeda Zvezde, cela liga dobila na težini

Trener Partizana Zoran Mirković prokomentarisao je trijumf najvećeg rivala Crvene zvezde protiv Liverpula (2:0) u Ligi šampiona.

To je prva pobede nakog srpskog kluba u grupnoj fazi LŠ.

Partizan ne bi smeo da ima većih problema sa surduličkim Radnikom kod kuće, a kvota da će slaviti uz ukupno bar tri gola (1&3+) >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Radnik.

"Velika pobeda Zvezde. Podsetio bih kako smo skloni da brzo menjamo mišljenje o svemu. Imali smo situaciju od pre samo neliko nedelja, posle utakmica u Liverpulu i Parizu, tada se pričala druga priča... Veliki uspeh Zvezde, sigurno da cela naša liga dobija na težini s tim", rekao je Mirković.

Zvezda ima četiri boda u Grupi C u kojoj su još Napoli, Liverpul i PSŽ, a u sledećem kolu gostuje u Napulju.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zoran Mirković: Velika pobeda Zvezde

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Nov.2018

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković ocenio je danas da je pobeda Crvene zvezde protiv Liverpula "velika u svakom slučaju", kao i da Super liga Srbije tim rezultatom dobija na težini..."Velika pobeda Zvezde u svakom slučaju. Ja bih vas samo podsetio kako smo skloni da brzo menjamo mišljenje....

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.