Milunović: Gol? Vrhunski osećaj

Izvor: B92, 02.Okt.2019, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milunović: Gol? Vrhunski osećaj

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović rekao je da je njegova ekipa i u prvom poluvremenu videla da može da igra sa Olimpijakosom.

On je dodao da su crveno-beli zasluženo pobedili i istakao da je "vrhunski osećaj" postići gol za preokret na punom stadionu.

"Vrhunski je osećaj postići gol na punoj Marakani, pogotovo za preokret. Čestitao bih momcima na pokazanom karakteru posle glupo primljenog prvog gola i posle 0:1 na poluvremenu", rekao je Milunović >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za Arenu sport.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Olimpijakos sa 3:1, u drugom kolu Grupe B Lige šampiona.

Zvezda je pobedila posle preokreta, pošto je Olimpijakos vodio od 37. minuta golom Rubena Semeda. Pobedu Zvezdi doneli su Miloš Vulić u 62, Nemanja Milunović u 87. i Ričmond Boaći u 90. minutu.

"I u prvom poluvremenu smo videli da možemo da igramo, morali smo to da iskoristimo. Dosta je promenio taj crveni karton, ali mislim da smo i veći deo prvog poluvremena kontrolisali loptu. Malo nam je falio pas u završnici, ali znali smo da treba da pomerimo zadnju liniju, da pritisnemo protivnika, da ih vratimo u njihovih 16 i uspeli smo u tome. Povećao se broj napada, centaršuteva i ulaskom drugog špica preuzeli smo sve u naše ruke i zasluženo pobedili", rekao je on.

U drugom meču Grupe B Bajern iz Minhena je ubedljivo slavio protiv Totenhema sa 7:2. Zvezda je sada druga na tabeli tri boda.

"Idemo utakmicu po utakmicu. Vidite rezultat u Londonu, sve je moguće. Bitno je da se odmorimo i da se spremimo za Napredak, pa ćemo da razmišljamo o narednim utakmicama u Ligi šampiona", rekao je Milunović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

I njega su mnogi omalovažavali, smejali se pozivu u reprezentaciju, odgovorio je na idealan način!

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2019

Bio je u prethodnom periodu na meti brojnih kritika, a mnogi zaboravljaju da ga je još Slavoljub Muslin promovisao u reprezentativca, da je ovakve golove kao sinoć davao i u dresu Srbije, dok ga povreda nije od tog dresa odvojila...Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović rekao je večeras da je njegova...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.