Milunović: Čast je biti kapiten reprezentacije

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Feb.2013, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milunović: Čast je biti kapiten reprezentacije

Član Crvene zvezde Luka Milunović rekao je da mu je čast što je na prijateljskoj utakmici protiv Izraela nosio kapitensku traku u mladoj reprezentaciji Srbije.

– Sigurno da je velika čast dobiti samo poziv za svoj nacionalni tim, a kada uz to dobijete i kapitensku traku, to znači da neko veruje u vas da možete da preuzmete odgovornost na sebe i to je za mene velika čast – rekao je Milunović.
Milunović je kapitensku traku u remiju bez >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << golova u Netanji sa Izraelom preuzeo kada je selektor RadovanĆurčić zamenio štopera Uroša Ćosića na poluvremenu.
– Uroš je bio kapiten i u selekcijama ispod 19 godina i selektor Ćurčić je odlučio da on bude kapiten i mlade reprezentacije. Kada je on izašao iz igre, zbog broja nastupa i staža u selekciji, ja sam ga zamenio – kazao je napadač Zvezde.
Pored Milunovića, od fudbalera Crvene zvezde za mladu reprezentaciju igrali su i Aleksandar Pantić iUroš Spajić.
– Imali smo naporan put, bukvalno od završetka utakmice nismo spavali, budni smo bili čitavu noć. Popodne ćemo iskoristiti da se dobro odmorimo, a od petka krećemo sa utakmicama. Posle napornih treninga sa mnogo trčanja, sigurno da jedva čekamo susrete. Uostalom, svaki fudbaler najviše od svega voli, što je logično, da igra fudbal - rekao je 20-godišnji Milunović.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.