Izvor: Piplmetar.rs, 15.Nov.2023, 01:30

Miloš Teodosić je kod kuće i daće sve što ima za Crvenu zvezdu

Da li je iko sumnjao… Da li se iko pitao? Možda, samo zato što Miloš Teodosić likom deluje kao letargična persona, ali onda kada je lopta u njegovim rukama, ta letargija se najednom pretvara u reč magija. Rimuju se, a toliko su dijametralno suprotne.
Možda, samo zato što je tek u svojoj 36. godini, kada je prošao sito i rešeto u svetu, rešio da se vrati kući i igra iz sveg svog srca za klub koji voli i za navijače koje voli. I možda, jer se kockice nisu najbolje poklopile >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << na samom startu sezone iako je ovo i dalje faza koja se naziva zaletom za ono što sledi.
Miloš Teodosić je neko čija forma ide uzlaznom putanjom i to se oseti i vidi golim okom, ali ne viđa se baš toliko često da ispoljava emocije i da je on iskra koja je raspaljuje vatru i među saigračima i među navijačima. Ne viđa se toliko često  ni da Miloš ovako izgara u odbrani jer i ptice na grani znaju da njegove defanzivne karakteristike nisu nešto što ga je dovelo tu gde jeste, ali sada smo na delu videli i to njegovo lice. Pa, kako da i ostali ne „poginu“? Kako da na tribinama ne vlada potpuna erupcija emocija? Kako da onda, Zvezda ne uništi ekipu koja pretenduje za titulu šampiona Evrope?
U duelu sa Fenerbahčeom, Crvena zvezda je pružila jednu od najdominantnijih predstava u istoriji Evrolige imajući u vidu ko je bio prekoputa. 
Teodosić je postigao 18 poena, bivao stoprocentan za dva i sa linije penala i imao samo jedan promašaj za tri (4/5). Upisao je tri asistencije, što možda nije na njegovom ovosezonskom proseku, ali isticao se odličnim postavljanjem u defanzivi, agresivnom odbranom i reakcijama koje su omogućavale kontranapade njegovom timu. Kontinuitet šuta je bio tu, pokazuju maločas pomenute brojke, pasovi koji seku odbranu na komadiće takođe i Miloš je

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.